Studiecirkel med fokus på design och användardriven offentlig sektor

Som ett komplement till våra månatliga Experio Seminars startar vi nu upp en kurerad studiecirkel med fokus på design och användardriven offentlig sektor. Studiecirkeln träffas digitalt en gång i månaden där vi tillsammans diskuterar artiklar, texter, presentationer, poddar, filmer etcetera med koppling till de forskare som gästar eller har gästat våra Experio Seminars. Studiecirkelträffarna är separata med fristående instuderingsmaterial inför varje träff, ett material som inte är alltför omfattande.

Instuderingsmaterialet finns tillgängligt i god tid inför varje studiecirkelträff och en vecka innan respektive träff skickas ett mail med dels reflektioner kopplat till det ämne som träffen fokusera på och dels ett par frågeställningar att ha med sig när man tar sig an instuderingsmaterialet. Du får då även Zoom-länken för att kunna delta.

Vårens studiecirkelträffar sker följande tider:
Fredag 2 februari
Fredag 8 mars
Fredag 5 april
Fredag 26 april
Fredag 24 maj

Skicka ett mail till kalle.pettersson@experiolab.se om du har frågor eller vill delta i denna studiecirkel. Hör av dig i god tid så du hinner ta del av instuderingsmaterialet.